Nicușor Constantinescu va fi citat, din nou, cu mandat de aducere

447
Nicușor Constantinescu va fi citat, din nou, cu mandat de aducere - 8fd54ecff78126fba7af6a6552ed3111.jpg

Articole de la același autor

Procesul de corupție pe care președintele Consiliului Județean (CJ) Constanța, Nicușor Constantinescu, îl are pe rolul Judecătoriei, va continua la data de 13 decembrie, ora 14.
Dat fiind faptul că, pentru termenul de luni, 8 noiembrie, deși căutat atât acasă, cât și la serviciu de jandarmii constănțeni el nu a fost găsit, magistrații au dispus citarea din nou a inculpatului Nicușor Constantinescu cu mandat de aducere.
La înfățișarea din proces care va avea loc în decembrie, vor fi citați și ceilalți martori care nu s-au prezentat la termenul care s-a consumat luni, printre care și fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Stelian Duțu.
Amintim că, în acest dosar, Nicușor Constantinescu este acuzat de comiterea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă continuată. Procurorii DNA spun că el ar fi refuzat să efectueze o serie de plăți la care CJ se angajase într-un proiect finanțat în mare parte de Uniunea Europeană, creând astfel un prejudiciu către RAJA Constanța în valoare de peste un milion de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 Noiembrie 2010
Stire din Eveniment : Și-a ucis nevasta, iar apoi i-a dat foc
Pagina a fost generata in 1.7795 secunde