Poliția Rutieră a rămas fără "materialul didactic"

1339
Poliția Rutieră a rămas fără
Tânărul de 21 de ani, din Techirghiol, care a lovit, luni, un polițist de la Rutieră a reușit, ieri, să mai dea o "palmă" oamenilor legii.
Reținut fiind pentru o perioadă de 24 de ore, ieri dimineață, Alexandru Neazif, care a spus polițiștilor că a consumat plante etnobotanice și din această cauză a reacționat violent, dându-i un pumn în față agentului Dumitru Maxim, a vrut să-și spele păcatele.
După ce i-a trecut efectul drogurilor și dându-și seama de ce a făcut, a vrut să povestească la toată lumea drama pe care o trăiește și unde ajung cei care consumă astfel de produse.
Toate bune și frumoase. Polițiștii de la Rutieră s-au gândit că povestea tânărului ar putea ajuta în munca privind combaterea drogurilor, putând fi considerată "material didactic".
Prin urmare, toată presa constănțeană a fost chemată la sala mare a Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru a asculta povestea băiatului.
Numai că, imediat ce i-a expirat ordonanța de reținere și a discutat cu avocatul său (culmea, un fost polițist!) Alexandru Neazif s-a întors la 180 de grade, susținând că nu dorește să facă vreo declarație.
Cu toate acestea, el va fi cercetat în continuare pentru ultraj, iar în urma analizei probelor de sânge, dacă va reieși că a condus pe drumurile publice sub influența drogurilor, ar urma să fie anchetat într-un nou dosar penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9513 secunde