"Nu îmi pot simți piciorul stâng, am trei coaste rupte și urechea tăiată!" Mesaj dramatic postat de una dintre supraviețuitoarele tragediei din Mamaia

3922
15
Anabella Vezeteu, una dintre cele doua fete grav rănite în urma accidentului mortal din stațiunea Mamaia, se simte mai bine. Tânăra a postat pe un site de socializare următorul mesaj: 


"Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, deocamdată nu îmi pot simți piciorul stâng. Am trei coaste rupte si urechea tăiată, in rest mici complicații. Sper să ne auzim cu bine și pentru cei care au zis că au murit doi penali și doua curve, habar nu aveți ce durere a rămas în sufletele noastre ! DOAMNE AJUTĂ". Medicii sunt în continuare rezervați cu privire la șansele de supraviețuire a Ioanei Dima.


Citește și FOTO ȘI VIDEO. TRAGEDIE ÎN MAMAIA. DOI BĂIEȚI AU MURIT ȘI DOUĂ FETE SUNT ÎN STARE GRAVĂ, DUPĂ CE S-AU IZBIT CU MAȘINA ÎNTR-UN STÂLP


Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 2 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
student
6 martie 2016
au murit doi studenti

da mai pai nu stiti ca aia care au facut puscarie spun ca au fost la facultate.intr-adevar numai o fata ca lumea era in masina cu doi baieti care au facut facultate din aia.chiar asa de important era ca gagica era studenta cind la ora actuala orice prost e in facultate?si ce stdenta eminenta umbla cu doi fosti puscariasi?HAI BRE MA LASATI?NU CUMVA ERAU UN PIC COCALARI SI UN PIC PITZI?NU S-A FACUT ATIT TAM TAM LA BAIATUL ALA DIN VALU CARE INTR-ADEVAR A FOST O MARE PIERDERE PENTRU TARA ASTA CIT SE FACE PT COCALARII SI PITZILE ASTEA CA SE NU LE NUMESC ALTFEL CA MI SE STERGE MESAJUL.

adevar
6 martie 2016
adevar

Student la trafic de femei si experimente anti umanitati?

adevar
6 martie 2016
adevar

Vezi ca noi psihopati cu bison nu avem .Ar trebui sa va trateze ue capatinele demente

adevar
6 martie 2016
iau sugiuc de la romani

imi place sa mi-o iau in kur, da s-o bagati adanc, dup-aia o scoateti cu coji de rosii si mi-o dati la omulet. Asa place mie, am zis.

adevar
6 martie 2016
adevar

Un cacat romanesc incearca sa vorbeasca din numele meu . Esti traficant de femei tu care incerci sa vorbesti din numele meu?

15 comentarii. Pagina 2 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7509 secunde