O elevă e în stare gravă, după ce a căzut de la fereastra internatului liceului

222
O elevă e în stare gravă, după ce a căzut de la fereastra internatului liceului - 6301e1bb85509sinucidetreeb269feb-1706294099.jpg

Articole de la același autor

O adolescentă din Roman a vrut să fugă din internat, dar a ajuns la spital cu mai multe traumatisme. Fata a încercat să iasă pe geamul de la etajul doi al camerei cu ajutorul unor cearșafuri, doar că frânghia s-a rupt și a căzut în gol de la câțiva metri.


Totul s-a întâmplat în noaptea de 24 spre 25 ianuarie, puțin după ora 1.00.
Eleva de 17 ani a vrut să iasă din clădire fără să fie văzută de supraveghetori. A improvizat o frânghie din cearșafuri și șireturile de la încălțămintea proprie și a încercat să iasă pe geamul camerei. Dar a căzut în gol de la mai bine de 4 metri și a suferit mai multe traumatisme.
Echipajul de la ambulanță sosit la fața locului a constatat că fata băuse foarte mult. A fost dusă apoi la Spitalul de Urgență din Roman, unde s-au făcut primele investigații și de acolo a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie Iași.


Internatul Liceului cu Program Sportiv din Roman este situat chiar în curtea unității de învățământ. Inspectoratul Școlar Județean Neamț a început o anchetă care să stabilească în ce context s-a produs accidentarea elevei, aflată în grija unității școlare. Și polițiștii au deschis o anchetă.


Un caz similar a avut loc la începutul săptămânii. O elevă din Sibiu și-a rupt un picior după ce a încercat să iasă din cămin pe geam, tot cu ajutorul cearșafurilor de pe pat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.488 secunde