O fată de 13 ani a fost violată și tâlhărită de un fost pușcăriaș, în Valul lui Traian

650
O fată de 13 ani, aflată în vacanță la bunici în comuna Valu lui Traian, a fost răpită de pe stradă, dusă într-o casă și violată de un bărbat de 39 de ani. După ce a supus-o la perversiuni sexuale, individul, cu antecedente penale, i-a luat fetei telefonul mobil și bijuteriile, după care i-a dat drumul să plece, amenințând-o totodată cu moartea dacă povestește cuiva cele întâmplate.
Fata locuiește în Valu lui Traian împreună cu părinții, însă, duminică a rămas la bunici, domiciliați în aceeași localitate. Ea ar fi stat afară, în fața porții, până seara târziu, când un individ a luat-o cu forța, în jurul orei 23, și a târât-o într-o casă din apropiere.
Constantin Mitică, de 39 de ani, din Eforie, a dus-o pe fată în locuința sa, unde a obligat-o să întrețină raporturi sexuale orale. După trei ore de teroare, fata a fost eliberată, nu înainte ca individul să-i ia telefonul mobil și bijuteriile și s-o amenințe cu moartea dacă va spune cuiva ce s-a întâmplat în acea noapte. Speriată, ea s-a dus acasă la bunici, care au anunțat poliția. Pe baza descrierii și informațiilor oferite, polițiștii l-au identificat pe Constantin Mitică, recidivist, ca fiind autorul faptei și l-au reținut. El este un client mai vechi al legii, fiind condamnat în trecut pentru furt. Constantin Mitică a fost propus Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța cu propunerea de arestare preventivă.
Acum, el este cercetat în stare de reținere pentru viol și tâlhărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.788 secunde