O femeie a născut pe stradă! Un taximetrist nu ar fi vrut să o ducă la spital

495
O femeie a născut pe stradă! Un taximetrist nu ar fi vrut să o ducă la spital - tragedieintrofamiliedinmaramures-1528101660.jpg

Articole recomandate

Cuprinsă de durerile facerii, o femeie a născut pe stradă în Focșani, în noaptea de duminică spre luni. Tânăra însărcinată a adus pe lume bebelușul, la scurt timp după ce un taximetrist a refuzat să o transporte la spital.


Mama, o tânără de 33 de ani, a născut un copil perfect sănătos pe spațiul verde, în apropierea unei stații de taxiuri din Focșani. Incidentul a avut loc luni dimineață, în jurul orei 1.


După ce ar fi fost refuzată de un taximetrist, femeia, care era însoțită de doi tineri, s-a așezat pe iarbă și a născut o fetiță.


Un șofer, care a văzut scena, a sunat la 112 și a ajutat-o pe tânăra mamă care intrase în stare de șoc.


Medicii de la Ambulanță, chemați de urgență, au tăiat cordonul ombilical și au transportat-o pe mamă și pe bebelușul ei la spital. Potrivit medicilor, femeia a adus pe lume o fetiță, iar amândouă se află în afara oricărui pericol.


"Mama și copilul sunt bine, sunt internați dar starea lor este bună. Am înțeles că femeia de 33 de ani nu se aștepta să nască atât de rapid, a fost ceva neașteptat, ea are experiență, este la a treia naștere. Copilul este perfect sănătos, este o fetiță de aproape trei kilograme. Ea a născut în timp ce aștepta salvarea, medicul de pe ambulanță i-a tăiat cordonul ombilical", a declarat, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Focșani, Alina Cosma.


Mama și copilul vor mai rămâne câteva zile la spitalul din Focșani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5563 secunde