O femeie din Dumbrăveni cercetată în stare de libertate pentru că și-a omorât bărbatul!

289
O femeie de 38 de ani, din localitatea Dumbrăveni, este cercetată de procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, în stare de libertate, pentru lovituri cauzatoare de moarte după ce, în urma unei altercații cu concubinul ei, de la începutul acestei săptămâni, acesta a decedat.

Anchetatorii spun că, luni, 5 noiembrie, între Loredana Itu, de 38 de ani, și concubinul ei, Ionel Trașcă, de 48 de ani, a avut loc un conflict. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, ar fi sărit să o lovească pe Loredana, numai că aceasta, mai iute la mânie, mai mult pentru a se apăra, a luat o bucată de lemn de la sobă și l-a lovit ea pe agresor.

Ionel Trașcă a acuzat, a doua zi, dureri și usturimi în zona coastelor, dar nu a mers la medic, iar miercuri el a decedat.

Cadavrul acestuia a fost supus necropsiei, iar rezultatul medicilor legiști a fost că omul a murit în urma unei fracturi costale și a unei rupturi de splină.

Abia atunci procurorii au demarat cercetările pentru că a fost clar pentru toată lumea că omul a murit în urma unor leziuni interne provocate prin violență.

Pentru că femeia are trei copii, doi din relația cu Ionel Trașcă iar unul dintr-o altă relație, dintre care unul de un an și opt luni, procurorii au decis că se impune cercetarea sa în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de loviri cauzatoare de moarte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4522 secunde