O femeie și-a abandonat intenționat băiatul de 9 ani în spital: fetița era și ea internată

284
O femeie și-a abandonat intenționat băiatul de 9 ani în spital: fetița era și ea internată - abandon-copii-spital-1708253324.jpg

Articole de la același autor

O femeie, în vârstă de 39 de ani, din Galați, și-a lăsat, sâmbătă, fiul în vârstă de 9 ani în interiorul Spitalului de Pediatrie „Sfântul Ioan” din Galați și a plecat. Polițiștii au fost alertați de concubinul femeii.


„La data de 17 februarie 2024, la ora 16:10, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, din municipiul Galați, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 39 de ani, din Galați, concubina bărbatului, l-ar fi lăsat nesupravegheat pe fiul lor minor, în vârstă de 9 ani, în incinta Spitalului de Pediatrie din Galați”, anunță IPJ Galați, noteză Mediafax.


Polițiștii au stabilit că femeia, aflându-se la programul de vizită medicală a fiicei sale, în vârstă de 8 ani, împreună cu băiatul de 9 ani, ar fi părăsit în mod voluntar unitatea medicală și l-ar fi lăsat pe acesta din urmă în incinta spitalului.


„Ulterior, bărbatul s-a prezentat la sediul Spitalului de Pediatrie din Galați, de unde l-a preluat pe fiul minor în vârstă de 9 ani”, se menționează în finalul comunicatului.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4455 secunde