O fetiță de cinci ani a căzut de la etajul cinci, după ce s-a urcat pe bradul de Crăciun

251
O fetiță de cinci ani a căzut de la etajul cinci, după ce s-a urcat pe bradul de Crăciun - yzi3ymq5ztg0zgq5njliodvln2rmotm5-1702734956.jpg

Articole de la același autor

O fetiță de doar 5 ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, după ce s-a urcat pe bradul de Crăciun și a deschis geamul.


"La data de 16 decembrie 2023, Poliția Capitalei - Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, o minoră, în vârstă de 5 ani, ar fi căzut de la etajul 5 al blocului în care locuiește, situat în Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției menționate, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă. De asemenea, un echipaj de prim-ajutor ajuns la adresă a transportat victima la spital.


În cauză, polițiștii Secției 12 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, urmând a fi sesizată unitatea de Parchet competentă”, transmite Poliția Capitalei.

Din primele verificări a rezultat că minora, aflată în locuință impreuna cu mama sa, profitând de faptul că bradul de Crăciun era poziționat foarte aproape de fereastra camerei, a deschis geamul și, din neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut.

Minora, dupa ce a fost stabilizată, a fost preluată și transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru evaluare și intervenție medicală specifică.

Minora se află la terapie intensivă în acest moment.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4936 secunde