O mamă minoră de 15 ani a încercat să-și scoată ilegal copilul din țară. Polițiștii de frontieră l-au găsit ascuns sub o pătură

202
O mamă minoră de 15 ani a încercat să-și scoată ilegal copilul din țară. Polițiștii de frontieră l-au găsit ascuns sub o pătură - minora-1666183543.jpg

Articole de la același autor

O mamă minoră, în vârstă de 15 ani, a încercat să-și scoată copilul de câteva luni ilegal din țară, potrivit RomâniaTV


Polițiștii de frontieră au descoperit bebelușul sub o pătură pe bancheta din spate a unui autoturism.


O femeie de 43 de ani și nepoata ei de 15 ani s-au prezentat, marți noaptea, la ora 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, județul Timiș. Cele două călătoreau ca pasageri într-un microbuz Opel Vivaro.


La control, poliţiştii de frontieră au descoperit un copil de doar câteva luni ascuns pe bancheta din spate, sub o pătură. În urma verificărilor, a rezultat că minorul ascuns este copilul pasagerei minore. Mama acesteia a declarat că ea și minora intenţionau să ducă copilul cu ele în Belgia şi au apelat la această metodă deoarece nu aveau documente legale pentru a pleca cu el în străinătate.

A explicat, de asemenea, că a încercat să îi facă minorului pașaport, dar din cauza faptului că și mama este minoră avea nevoie și de acordul tutorelui mamei minorei pentru eliberarea documentului de călătorie. Poliţiştii de frontieră le cercetează pe cele două pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5206 secunde