O navă din Bangladesh a fost lovită de o rachetă în Ucraina. Un ofițer a fost ucis

413
1
O navă din Bangladesh a fost lovită de o rachetă în Ucraina. Un ofițer a fost ucis - onavadinbangladeshafostlovitadeo-1646405749.jpg

Articole de la același autor

În seara zilei de 2 martie 222, nava bulk carrier de 38.800 tdw „Banglar Samriddhi” (sub pavilion Bangladesh) a fost lovită de o rachetă în portul ucrainean Olvia de la Marea Neagră. Unul dintre cei 29 de membri ai echipajului, ofițerul mecanic III, Hadisur Rahman, a fost ucis de deflagrație. Ceilalți 28 de marinari sunt nevătămați. Nava aparține companiei Bangladesh Shipping Corp.

Într-un videoclip, un alt ofițer mecanic a relatează că nava a fost lovită de o rachetă și că un coleg de echipaj este mort. „Nu avem sursă de alimentare. Sursa de alimentare a generatorului de urgență funcționează. Suntem la un pas de moarte. Încă nu am fost salvați. Te rog, salvează-ne!”, strigă navigatorul.


Într-un alt videoclip, un alt membru al echipajului, care se numește Asiful Islam Asif, spune: „Te rog, salvează-ne!”.

Multe companii de transport maritim au suspendat voiajele navelor lor către porturile afectate de război de la Marea Neagră.

Pe de altă parte, costurile privind asigurare navelor, mărfurilor și echipajelor care se deplasează în zona Mării Negre au crescut în ultimele zile.



Comentează știrea

Silviu
6 martie 2022
pericol

Teoretic membri de echipaj pot refuza sa mearga in zonele rosi zonele de razboi dar faptic se duc pentru ca nu au de ales.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6025 secunde