Percheziție la un individ care a jefuit o navă sub pavilion Germania, pe Dunăre

258
Percheziție la un individ care a jefuit o navă sub pavilion Germania, pe Dunăre - xtransporturi-1639057654.jpg
Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi au efectuat, miercuri, 7 decembrie, o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat aflat deja în arest preventiv, fiind reținut de polițiști la data de 3 decembrie, într-o faptă de furt calificat. Din verificările efectuate de polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, de către un bărbat, de 24 de ani, arestat preventiv, la data de 5 decembrie, în această cauză, a reieșit că acesta este autor și al unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că în luna mai a anului 2021, cel în cauză ar fi sustras mai mulți litri de motorină, antigel, vaselină, ulei și chei fixe de pe o navă sub pavilion Germania, ce se afla în marș pe fluviul Dunărea.

Miercuri, în urma percheziției domiciliare, polițiștii au găsit la locuința suspenctului 8 chei mixte, 11 bidoane cu antigel, 67 de litri de ulei sintetic, 33 de kilograme de vaselină și o trusă cu clești pentru siguranțe. Valoarea totală a bunurilor ridicate, în vederea continuării cercetărilor, este de aproximativ 11.000 de lei.

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activități infracționale și destructurarea unei rețele specializată în comiterea faptelor de natură penală prin acest mod de operare. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2826 secunde