Sală de jocuri din Năvodari, JEFUITĂ! Suspectul a fost prins în zece minute de polițiștii locali

378
1
Sală de jocuri din Năvodari, JEFUITĂ! Suspectul a fost prins în zece minute de polițiștii locali - xtalharienavodari-1634295309.jpg

Articole de la același autor

În noaptea de joi spre vineri, 14 spre 15 octombrie, în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați de către o femeie de 32 de ani cu privire la faptul că în timp ce era la locul de muncă, o sală de jocuri, un individ a amenințat-o cu un cuțit și a obligat-o să îi dea toate încasările din ziua precedentă. Ulterior, suspectul a fugit. La scurt timp, polițiștii locali din Năvodari au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 18 ani, care a fost condus la sediul Poliției orașului Năvodari pentru cercetări. „La doar 10 minute de la săvârșirea faptei, suspectul a fost depistat și imobilizat pe o stradă din oraș și dus la sediul Poliției Naționale pentru dispunerea măsurilor legale care se impun”, au arătat reprezentanții Primăriei Năvodari.

Totodată, asupra suspectului a fost găsită suma de aproximativ 15.000 de lei. În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au aplicat administratorului societății comerciale o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea programului de funcționare, conform prevederilor legale, respectiv pentru faptul că sala de jocuri nu a fost închisă la orele 00.00. 

Comentează știrea

Dan
15 octombrie 2021
Talharie

A fost prins de agentii de la Zip,nu de politie!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4102 secunde