Puști de 14 ani, tâlhar de temut pe străzile din Constanța

977
Puști de 14 ani, tâlhar de temut pe străzile din Constanța - xtalhar-1636114521.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un minor de 14 ani, bănuit de comiterea mai multor tâlhării, pe raza municipiului Constanța. Astfel, în perioada 15-31 octombrie a.c., acesta ar fi sustras, prin violență, mai multe bunuri (telefoane mobile sau sume de bani) de la patru persoane vătămate.

Joi, 4 noiembrie, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, minorul fiind depistat la domiciliu și condus la audieri. În urma probatoriului administrat în cauză, băiatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7492 secunde