O nouă crimă în locuința în care a crescut Charlize Theron

239
O nouă crimă în locuința în care a crescut Charlize Theron - fotocharlizetheronsiaschimbatrad-1349353915.jpg
Casa în care mama actriței Charlize Theron l-a ucis pe tatăl artistei, în legitimă apărare, în 1991, se află din nou în centrul unei anchete a poliției sud-africane, după ce actualul proprietar al vilei a fost torturat și asasinat pe această proprietate.

Mama actriței sud-africane, Gerda Maritz, l-a omorât, în legitimă apărare pe tatăl artistei, Charles, în 1991, în casa lor din Benoni, în apropiere de Johannesburg, relatează mediafax.ro.

Actualul proprietar al vilei, Barry Newland, a fost torturat și asasinat în aceeași casă, vineri, de o bandă de cinci răufăcători, care s-au prefăcut că erau interesați să cumpere o mașină de la firma ce își avea sediul pe proprietatea victimei.

Nomsa Sekel, purtătorul de cuvânt al Poliției din Johannesburg, spune că Barry Newland a murit prin asfixiere, după ce a fost legat și imobilizat, iar hoții i-au acoperit capul cu o pungă din plastic. Poliția a descoperit, totodată, pe trupul victimei urme de arsuri provocate de țigarete și de un fier de călcat.

Hoții au furat din locuință mai multe obiecte, inclusiv un telefon mobil, un laptop, două aparate de fotografiat, un iPod și un lănțișor din aur.

Actrița Charlize Theron a vorbit într-un interviu anterior despre violențele domestice pe care ea și mama ei le-au suportat de-a lungul anilor, în acea casă, din partea tatălui ei, care era alcoolic. În timpul unui astfel de episod extrem de violent, mama actriței l-a împușcat în legitimă apărare pe tatăl acesteia, în 1991, când Charlize avea vârsta de 15 ani.

Potrivit presei sud-africane, tatăl actriței a tras câteva focuri de armă în fața vilei, după o seară în care consumase mult alcool, iar apoi a bătut la ușa camerei fiicei sale, amenințând-o: "În noaptea asta vă voi ucide pe amândouă cu pistolul". În același interviu, actrița a spus că mama ei a fost nevoită să îl împuște pe Charles Theron, după ce acesta a tras câteva focuri de armă în ușa dormitorului ei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4962 secunde