O persoană a murit și alte patru au fost rănite grav, într-un accident produs pe DN6

365
O persoană a murit și alte patru au fost rănite grav, într-un accident produs pe DN6 - accidentdaicoviciu700x360-1682862934.jpg

Articole de la același autor

O persoană a murit şi alte patru au ajuns la spital în urma unui accident produs duminică, 30 aprilie, în zona localității Constantin Daicoviciu din judeţul Caraş-Severin, în care au fost implicate mai multe autovehicule, potrivit unui comunicat transmis de ISU Caraş-Severin.


Accidentul s-a produs pe DN 6 Caransebeş – Lugoj și au fost implicate un TIR, o furgonetă care transporta cai și trei mașini.


La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două ambulanţe SAJ şi un echipaj IPJ. La fața locului a intervenit și elicopterul SMURD.


În urma accidentului, circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate în zonă, a anunțat centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3747 secunde