O polițistă a fost prinsă la furat de cosmetice. Agenții de pază au crezut că este o glumă

1980
O polițistă a fost prinsă la furat de cosmetice. Agenții de pază au crezut că este o glumă - img-1530430068.jpg

Articole recomandate

O polițistă din Iași a fost prinsă la furat de cosmetice, în urmă cu trei luni, într-un hipermarket din oraș. A ascuns produsele sub haine, după care a susținut că a uitat să le plătească, scrie libertatea.ro


Agenta tocmai fusese transferată de la Secția 2 de Poliție în cadrul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Iași (IPJ) Iași, cel care ar fi mușamalizat inițial acest caz, susține bzi.ro.

Dumitrița Burac a absolvit Școala de Poliție în anul 2016. Nu acest lucru a adus-o în atenția presei, ci faptele sale. Mai precis, în data de 5 aprilie 2018, a mers la cumpărături cu verișoara sa, însoțite de o prietenă. După ce au terminat de făcut cumpărăturile, Dumitrița și verișoara ei au mers în zona amenajată pentru vânzarea produselor cosmetice.

De acolo au luat mai multe rujuri, creme, farduri, rimeluri, pe care nu le-au mai pus în coșul de cumpărături, ci le-au băgat sub haine. Comportamentul lor, însă, a atras atenția agenților de pază, care au studiat și imaginile de pe camerele de supraveghere.

Aceștia au așteptat ca femeile să meargă la casa de marcat, pentru a vedea dacă plătesc acele produse ascunse în haine. Acestea au pus pe bandă doar cumpărăturile din coș, fără produsele cosmetice, valoarea prejudiciului fiind de 351 de lei.


Imediat după ce a fost interpelată de agentul de pază, care i-a comunicat tinerei că trebuie să scoată toate produsele furate și că nu-i frumos să facă așa ceva, polițista a reacționat într-un mod vehement, aproape violent, susținând că este acuzată pe nedrept de o asemenea faptă și că se simte jignită.

Numai că, la percheziția corporală, au fost găsite toate produsele cosmetice furate, moment în care a scos legitimația de polițist, pentru a-i amenința pe agenții de pază. Mai mult, tânăra s-ar fi lăudat cu funcția și cu relațiile ei din cadrul IPJ, potrivit sursei citate. Verișoara ei avea asupra sa bunuri furate în valoare de 40 de lei.

Inițial, agenții au crezut că este o glumă sau că tânăra minte și, pur si simplu, doar se laudă cu o legitimație falsă, dar au realizat că au de-a face chiar cu o polițistă hoață.

După ce a văzut că nu poate să îi impresioneze pe bărbați, polițista ar fi spus că a luat acele produse din greșeală și că este dispusă să achite contravaloarea lor. Numai că, din cauză că au fost jigniți de atitudinea ei, agenții de pază au chemat Poliția, adică exact colegii tinerei.

"A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind efectuate sub coordonarea procurorului de caz. De asemenea, s-a dispus efectuarea cercetării prealabile, iar în funcție de cele constatate, se vor lua măsurile legale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana Bustiuc, pentru sursa citată.

FOTO – BZI.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5424 secunde