Obligat să plătească daune morale de 5.000 de euro unui polițist

211
Obligat să plătească daune morale de 5.000 de euro unui polițist - mangaliaprotestsanatoriubalnearp-1365609182.jpg
Un bărbat de 34 de ani, din Cumpăna, a fost condamnat la închisoare și obligat să plătească daune morale unui agent de poliție din localitate pe care l-a rănit.

Anul trecut, în luna august, polițiștii din Cumpăna au fost sesizați să intervină la un scandal conjugal. Ajunși la locuință, oamenii legii au încercat să-l liniștească pe Dorin Căilean, de 34 de ani, soțul agresiv, dar au primit în schimb doar injurii și amenințări, acesta arun-când înspre polițiști cu telefonul mobil și o scrumieră. După care, individul s-a baricadat în casă, continuând să-i amenințe pe polițiști pe fereastră. Unul dintre agenții aflați la fața locului, agentul principal Alim Tanior, a încercat să-l prindă de tricou, printr-o fereastră deschisă, dar bărbatul a trântit fereastra peste brațul drept, geamul s-a spart și polițistul a fost tăiat profund. Chirurgii din Constanța l-au operat imediat, au reușit să-i salveze brațul, dar va mai trece timp până când brațul va fi recuperat în totalitate.

Pentru fapta sa, bărbatul din Cumpăna a fost trimis în judecată pentru ultraj, iar, săptămâna aceasta, magistrații Judecătoriei Constanța au dispus condamnarea lui la un an și șase luni de închisoare. De asemenea, acuzatul trebuie să plătească 5.000 de euro polițistului, daune morale. Decizia poate fi atacată cu recurs. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4872 secunde