Olimpic din Bacău, dispărut de acasă de patru zile

285
Olimpic din Bacău, dispărut de acasă de patru zile - disparut-1396709848.jpg

Articole recomandate

Un olimpic la informatică din Bacău este căutat în toată țara după ce miercuri după-amiază a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Ultimul semn pe care băiatul de 18 ani l-a lăsat a fost un mesaj trimis unui coleg de clasă, în care îl întreba ce notă a luat la un test dat la matematică. Tânărul și-a închis apoi telefonul și nu a mai fost de găsit. Ieri ar fi trebuit să participe la faza națională a olimpiadei de informatică, potrivit Digi24.ro.
"La ora trei jumate, Andrei mi-a dat un mesaj și m-a întrebat dacă ne-a adus lucrările la matematică", povestește colegul olimpicului dispărut.
Este ultimul mesaj pe care l-a trimis, miercuri, celui mai bun prieten. Nimeni nu știe însă dacă a primit și răspunsul. Adolescentul nu a mai fost de găsit la telefon.
Cu câteva ore înainte, tatăl său a venit de la serviciu pentru a lua câteva acte. L-a găsit acasă, se pregătea pentru olimpiada care urma vineri.
Andrei vrea să studieze la Facultatea de Informatică din cadrul Universității din București și să se angajeze la o companie de IT.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Dispărut de acasă. L-ați văzut?
Pagina a fost generata in 0.5452 secunde