Om de afaceri, sechestrat și bătut pentru un milion de euro

1570
1
Om de afaceri, sechestrat și bătut pentru un milion de euro - afaceri-1649947638.jpg

Articole de la același autor

3 suspecți care au sechestrat și bătut un om de afaceri au fost reținut de procurorii DNA. Aceștia susțin că afaceristul, soția și angajații săi au fost amenințați, cu scopul de a convinge victima să renunțe la mai multe contracte și lucrări derulate de firma sa, în valoare de aproape 1 milion de euro. 


Potrivit Realitatea.net suspecții vor fi duşi în instanţă cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de şantaj (comise în forma autoratului şi a complicităţii), lipsire de libertate în mod ilegal şi loviri şi alte violenţe (comise în forma autoratului şi a instigării), scrie Agerpres.

Conform DNA, în perioada aprilie 2021- februarie 2022, în contextul unui presupus litigiu comercial, unul dintre inculpaţi ar fi exercitat acţiuni de ameninţare cu acte de violenţă la adresa omului de afaceri, a soţiei, dar şi a angajaţilor de la o firmă administrată de el, pentru ca acesta din urmă să renunţe la o parte din profitul obţinut ca urmare a executării unor lucrări în cadrul unui contract.


Comentează știrea

io dixit
14 aprilie 2022
meserie te halesc

daca nu scria de doua ori DNA in articol, puteam sa zic ca-i de oriunde in lumea asta, in afara de corea de nord. cine v-a pus tastatura-n brate mai condeiasilor, de nu puteti scrie un articol ca lumea?

Pagina a fost generata in 0.7175 secunde