Opt cluburi de pe litoral, "arse" de inspectorii ANAF

427
Opt cluburi de pe litoral,
Vă vine să credeți sau nu, opt cluburi din stațiunea Mamaia au fiscalizat, într-o singură noapte, 1,8 milioane de lei. Totul a fost posibil după ce, în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, 130 de inspectori antifraudă au controlat opt cluburi de noapte din Mamaia, fiind vizat modul în care este îndeplinită obligația emiterii bonului fiscal. 


"În cadrul acțiunii ce s-a derulat după o documentare prealabilă, inclusiv la fața locului, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, suma totală a amenzilor fiind de 134.000 lei, la care se adaugă un număr de opt sancțiuni complementare, constând în două suspen-dări și șase confiscări de numerar, respectiv suma de 25.541 lei", se arată într-un comunicat emis de Direcția Generală Antifraudă Fiscală. 


Cele două suspendări, în cazul cluburilor Le Gaga și Ego, au sur-venit întrucât operatorii economici au mai fost sancționați în ultimele 24 de luni, pentru neemiterea de bonuri fiscale. Totodată, în cazul a două cluburi, reprezentanții acestora au primit invitația de a se prezenta la sediul Direcției Generale Antifraudă Constanța, în vederea continuării cercetărilor. 


La acțiune, au participat și in-spectorii antifraudă din cadrul regionalei București, dar și cei din cadrul Direcției de Control Activități cu Risc Fiscal și Intervenție Rapidă, întreaga activitate de control fiind susținută de o echipă care a asigurat suportul informativ din bazele de date ale ANAF. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Aprilie 2016
Stire din Economie : Manipularea statistică
Pagina a fost generata in 0.5096 secunde