Păcălit de taximetriști cu o bere să se sinucidă o dată la trei zile

270
Un bărbat s-a urcat vineri dimineață pe clădirea Gării din Constanța, amenințând că se aruncă, fără vreun motiv anume.
Polițiștii de la Transporturi spun că individul repetă acest gest la câteva zile, fiind cunoscut cu probleme psihice.
Vineri dimineață, în jurul orei 4, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost anunțat că un bărbat s-a urcat pe clădirea Gării Constanța și amenință că se aruncă. Echipa de intervenție deplasată la fața locului l-a coborât imediat pe sinucigaș, fără vreo problemă.
Polițiștii de la Transporturi spun că Adrian Niță, în vârstă de 23 de ani, nu se află la prima ispravă de acest gen, ci, din contră, o dată la trei zile se urcă pe Gară și spune că se aruncă. Motivul?
"Bărbatul are probleme psihice și, ca să se amuze, taximetriștii de acolo îi dau o bere și îl conving să se urce pe gară. O dată la trei zile, el se urcă pe clădire și face ca toți dracii. Noi deja nu îl mai luăm în serios. Azi-noapte a fost de serviciu la dispecerat un coleg nou, care nu îl cunoștea, și care a chemat pompierii. Dacă eram eu la muncă, sunam la cei de la Gară și le spuneam să se ducă să îl dea jos, că nu se aruncă, ci doar face circ", ne-a precizat unul dintre lucrătorii din cadrul dispeceratului Poliției Transporturi Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6132 secunde