Sâmbătă, la Brănești, de la ora 11, Victoria - FC Farul

Încă o umilință nu mai e permisă

904
Încă o umilință nu mai e permisă - f72a53e19c3310188cedd074226312c9.jpg
Aflată în cursa pentru promovare, Farul a făcut deja un pas greșit, incredibilul 1-4 de acasă cu echipa din Chiajna, astfel că este obligată să bată la Brănești pentru a rămâne în preajma pozițiilor promovabile.

Meciurile din Liga a II-a se arată mult mai grele decât se aștepta Farul. Evoluție slabă la Giurgiu, unde scorul de 3-0 a fost mincinos față de cele petrecute pe teren, iar apoi catastrofa cu Chiajna. "Jucăm altceva față de stagiul din Italia, unde aveam prospețime. Jocul e total schimbat acum. Nu-mi explic atitudinea unor jucători de la partida contra Concordiei și nici ei n-au putut să o motiveze. Jucăm sub presiune, este adevărat, dar și jucători experimentați, precum Barbu și Vlas, să cedeze?", s-a întrebat antrenorul principal Marius Șumudică.
După ce a fost lovită de Chiajna ca de tsunami, Farul nu-și mai permite să rateze victoria și, sâmbătă, la Brănești. S-ar face în primul rând de râs (din nou), într-o deplasare cunoscută mai mult pentru popasul cu mici și bere, decât pentru fotbalul de "mare" valoare pe care-l practică echipa (nou-promovată în Liga a II-a), chiar dacă, după două etape, Victoria are punctaj maxim.
După ce i-a văzut pe viu pe adversari în "Cupă" (meci în care au odihnit însă jumătate de echipă) și s-a familiarizat cu atmosfera locală, Șumudică îndeamnă totuși la atenție, "vom avea un meci destul de greu", dar speră la victorie, cu atât mai mult cu cât se pare că, prin minutele 60 - 65, Victoria cedează fizic.
Formația probabilă a Farului: R. Sardescu - Mățel, Barbu (cpt.), Pașcovici, Gaston - B. Andone, L. Mihai II - Matei (j), Chico, Cristocea - M. Ene.
Arbitrează Teodor Crăciunescu (Rm. Vâlcea); asistenți, Bogdan Gheorghe, Valentin Avram; rezervă, George Trandafir; observatori, Constantin Ștefan, Adrian Rămureanu (toți, din București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 29 August 2009
Stire din Sport : Oil Terminal a bătut la Chirnogi cu 3-2
Pagina a fost generata in 1.6789 secunde