Panică pentru constănțenii din km 4-5! S-AU TREZIT ÎNTR-O BALTĂ DE PETROL

1683
4
Panică pentru constănțenii din km 4-5! S-AU TREZIT ÎNTR-O BALTĂ DE PETROL - petrol-1448711287.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din cartierul km 4-5 au alertat autoritățile, în această dimineață, după ce o conductă veche s-a fisurat, iar o cantitate de câteva sute de litri de petrol s-a deversat pe stradă, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri.  S-a intervenit de urgență pentru curățarea zonei afectate.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

claudia
28 noiembrie 2015
bani pe net

Cautam Parteneri Retea Marketing !!Daca fericirea ta depinde de ceea ce face altcineva atunci ai o problema. Actiunile sunt cea mai buna traducere a gandurilor tale! Fericirea nu o primesti de_a gata, ea vine din actiunile tale. Atunci ce mai astepti? Alaturi de noi ai o oportunitate de a-ti suplimenta veniturile.Nu ai nimic de pierdut, NU trebuie sa bagi mana in buzunar pentru pentru a-ti realiza un vis, TOTUL ESTE GRATIS! Noi îti oferim curs gratuit si complet de instruire. Lucrezi de acasa.Nu iti trebuie decat un Calculator,Internet si 3 ore din timpul tau pentru a castiga bani. Contact, trimite cuvantul INFO la adresa de email [email protected]

Craii de Curte Veche
29 noiembrie 2015
Oil-lul sa traiasca

Astia care au vazut conducta sparta au vazut-o? Nu stiu ca pe acolo trec conductele din dep 1 catre 3 poert si 4 sud. Cine le intretine? NIMENI. SMEA NU MAI FUNCTIONEAZA. acum functioneaza SPAGA. Cum stam cu poluarea? Doare pe cineva? Un director general facut la apelul de seara imi este rusine sa-i pronunt numele un PROSTOVAN,semianalfabet. Unde este SOCIETATEA CIVILA ? Poluarea va minca acel cartier si cartierul Abator.

militaru gheorghe
30 noiembrie 2015
Part time

Majoritatea oamenilor care nu reușesc să acumuleze suficienți bani pentru a duce viața pe care și-o doresc sunt cei care se lasă cel mai ușor influențați de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite-ti mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.59 secunde