Parteneriat româno-bulgar împotriva consumului de droguri

228
Parteneriat româno-bulgar împotriva consumului  de droguri - ana-1346700646.jpg

Articole de la același autor

Specialiștii Agenției Naționale Antidrog participă la proiectul "Studiu privind identitatea zonei de vecinătate româno-bulgare". Este vorba despre specialiști din cadrul centrelor din Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași și Constanța, iar activitățile la care vor participa vizează dezvoltarea de parteneriate regionale, cu instituții similare din statul vecin, în vederea reducerii cererii și ofertei de droguri. 


Acest proiect își propune promo-varea identității regiunilor de frontieră, specifică mediului economic, societății civile și domeniului admi-nistrației publice, prin constituirea unui fond informatic comun care să faciliteze colaborarea și asocierea între instituțiile de profil din cele 16 unități administrativ - teritoriale din zona transfrontalieră (șapte județe din sudul României și nouă districte din nordul Bulgariei), se mențio-nează în comunicatul de presă al agenției.

În respectiva bază de date vor fi incluse informații privind caracteristicile zonei, nivelul economic, obiectivele culturale, istorice, turistice, dar și privind traficul și consumul de droguri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4591 secunde