PATRONUL DE LA FILICORI S-A SINUCIS / Cine a fost Dumitrache Economu și cum a pornit în afaceri

27292
3
PATRONUL DE LA FILICORI S-A SINUCIS / Cine a fost Dumitrache Economu și cum a pornit în afaceri - filicori14-1489503182.jpg

Articole de la același autor

Patronul lanțului de cafenele Filicori, Dumitrache Economu, a fost găsit spânzurat, astăzi, în garajul unei locuințe din complexul rezidențial Arena Regia. De numele acestuia și al soției lui, Aurora Economu, se leagă afaceri de succes în industria alimentației publice și turismului din Constanța, cei doi revoluționând conceptul de cafenea și restaurant la malul mării.


Dumitrache Economu a pornit la drum în afaceri acum 22 ani, în anul 1995, cu un business mic, de familie, de preparare și vânzare de înghețată. 


După 3 ani, s-au reprofilat către vânzarea de echipamente Horeca și în paralel au deschis și un prim restaurant în stațiunea Mamaia, restaurantul Osteria D’Italy. Drumul a fost lung și deloc ușor, dar treptat lucrurile au prins contur. 




Povestea a continuat cu deschidera firmei de food, Ecoreca Food. În ultimii trei ani, la diviziile deja existente, s-au adăugat divizia de retail și anume: lanțul de cafenele Filicori Zecchini, restaurantele Pasticceria d’Italy, magazinul de vinuri și delicatese Bottega d’Italy, gelateria Sammontana.


Comentează știrea

Robert
14 martie 2017
Un om admirabil

Dumnezeu sa l ierte! Condoleanțe familiei! Om deosebit de bun. ::(((

Claudiu
15 martie 2017
Un om de milioane

Sincere condoleanțe familiei îndurerate

c
15 martie 2017
(

PACAT Sincere condoleante!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5005 secunde