Concurs Patru bărbați, condamnați la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri

223

Articole de la același autor

Patru bărbați au fost condamnați de Tribunalul Constanța la pedepse cu suspendare cuprinse între 2 și 3 ani de închisoare pentru introducere în țară de stupefiante, trafic de droguri și constituire a unui grup organizat. Anchetatorii i-au prins în flagrant, pe 2 octombrie, în parcarea City Park Mall, pe Cătălin Enache și Ionuț Tibel în timp ce încercau să comercializeze un kilogram de hașiș. Potrivit anchetatorilor, drogurile ar fi fost aduse din Spania de Ștefan Tibel, tatăl lui Ionuț, care le-ar fi dat apoi celor doi tineri întreaga cantitate pentru a o comercializa.
În același dosar este judecat și Sorin Dumbravă, care s-ar fi ocupat de transportul drogurilor, fiind singurul care nu a recu-noscut implicarea în traficul de stupefiante.
Astfel, în urma deciziei instanței, Ștefan Tibel a primit trei ani de închisoare cu suspen-dare, Ionuț Tibel doi ani și nouă luni cu suspendare, Cătălin Enache – doi ani și nouă luni cu suspendare, în timp ce Sorin Dumbravă a fost condamnat la doi ani cu suspendare.
Sentința Tribunalului Constanța nu este definitivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0154 secunde