Patru persoane au ajuns la spital după ce au fost lovite de artificii

226
Patru persoane au ajuns la spital după ce au fost lovite de artificii - amb-1627626692.jpg

Articole recomandate

Patru oameni au ajuns la spital, după ce au fost răniți cu un obiect pirotehnic. Unul dintre aceștia a fost rănit grav.


Incidentul s-a întâmplat în localitatea doljeană Perișor, la o pensiune, unde cei patru, alături de alte persoane, participau la un eveniment privat. 


La finalul petrecerii, în timpul artificiilor, unul din articolele pirotehnice a explodat și a lovit în abdomen un bărbat în vârstă de 34 de ani, care se afla în imediata apropiere. Totodată, au fost rănite alte trei persoane. 


Martorii au sunat imediat la 112, cele patru persoane fiind transportate de urgență la Spitalul de Craiova. La fața locului au ajuns și polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj. Din primele cercetări, aceștia au stabilit că articolele pirotehnice erau manevrate de o firmă specializată. Cel mai probabil, spun specialiștii, ar putea fi vorba despre o defecțiune a articolelor pirotehnice. 


Bărbatul care a fost rănit în abdomen a fost operat de urgență, în acest moment fiind pe secția de Terapie Intensivă. Celelalte trei persoane au primit îngrijiri medicale, neavând nevoie de internare.


În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 


”Noaptea trecută, polițiști din cadrul Secției  6 Poliție Giubega au fost sesizați cu privire la faptul la o pensiune din comuna Perișor, la care era organizat un eveniment, o persoană a fost rănită.


La fața locului s-au deplasat polițiștii precum și polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj, care au stabilit că la o pensiune din comuna Perișor, la un eveniment privat la care participau mai multe persoane,  în urma folosirii de către un bărbat de 35 de ani, din Segarcea, în calitate de pirotehnician autorizat a unor articole pirotehnice, unul din articole și-ar fi schimbat traiectoria și ar fi lovit în zona abdomenului un bărbat de 34 de ani, din Petroșani, care participa la evenimentul respectiv. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de  îngrijiri medicale.


De asemenea, alte trei persoane s-au deplasat la spital, însă nu au rămas internate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5891 secunde