Patru studenți de la Medicină, răzbunare în stil mafiot. Și-au dus victima pe malul lacului Siutghiol…

778
Patru studenți de la Medicină, răzbunare în stil mafiot. Și-au dus victima pe malul lacului Siutghiol… - tanarbatut-1478279771.jpg
Patru tineri din Israel, studenți ai Universității "Ovidius" din Constanța - Facultatea de Medicină, au ajuns în arest preventiv după ce au sechestrat, amenințat și bătut un bărbat din Ploiești. Totul a pornit de la un schimb de mașini, între unul dintre cei patru studenți și tânărul, în vârstă de 23 de ani, din Ploiești. Acesta a dat la schimb un Audi break, cu numere de Bulgaria și a primit un Alfa Romeo.

După doar o zi de la tranzacție, mașina primită de studenți s-a stricat, iar aceștia s-au considerat înșelați. Cei patru au plănuit să se răzbune și i-au dat tânărului întâlnire la o benzinărie din municipiul Constanța. De cum l-au văzut, l-au luat pe sus și l-au băgat cu forța în mașină și l-au plimbat prin oraș, timp în care l-au amenințat. Asemenea unui scenariu de film cu mafioți, l-au dus pe malul Lacului Siutghiol și au țipat că îl îneacă în apă.

Pentru a spori intimidarea, cei patru studenți au folosit un câine de luptă din rasa Cane Corso, extrem de agresiv. Apoi, tânărul a primit mai multe lovituri de pumn în față. După jumătate de oră de amenințări, studenții au lăsat victima să plece, cerându-i să le înapoieze mașina. Imediat cum a putut să plece, tânărul în vârstă de 23 de ani a mers glonț la Poliție, acolo unde a povestit totul.

Polițiștii constănțeni s-au mobilizat și după doar trei ore de la depunerea plângerii, toți agresorii au fost identificați, reținuți și duși la audieri. Pe poziții au stat și mascații de la Serviciul Acțiuni Speciale, care însă nu au fost nevoiți să intervină. Ali, Mohammad și Mustafa Nassar, alături de Yastien Tareq, cetățeni arabi, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5864 secunde