Se întâmplă la Constanța!

Pedeapsă pentru concubină: a legat-o cu lanțurile de pat și a tuns-o cheală

222
1
Pedeapsă pentru concubină: a legat-o cu lanțurile de pat și a tuns-o cheală - pedeapsapentruconcubina-1398101809.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean a ajuns după gratii, după ce și-a sechestrat și maltratat concubina, cu care are și doi copii. Magistrații Tribunalului Constanța au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Metin Ali, de 37 de ani, care este în prezent acuzat de lipsire de libertate și loviri sau alte violențe. Concubina acestuia s-a prezentat, înainte de Paște, la Secția 5 Poliție, plângând și spunând că       abia a reușit să scape din apartamentul în care bărbatul cu care trăia de peste zece ani, a ținut-o câteva zile legată cu lanțurile de pat, a bătut-o și a tuns-o aproape cheală. 


În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut acuzațiile, dar a susținut că a fost provocat de comportamentul femeii cu care are și doi copii, care ar fi amenințat că vrea să-l părăsească.


Cazul a ajuns și în atenția asistenților sociali de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, mai ales că rudele bărbatului au susținut că femeia care se prezintă drept victimă și-ar trimite copiii la cerșit.


Comentează știrea

admirator
22 aprilie 2014
hopa,hopa, Penelopa

ce va ziceam? deci, isi trimite copiii la cersit... amindoi sunt buni de legat! (cred ca stiti ca marturisirea nu este proba in justitie, daca nu ai si alte probe materiale care sa o confirme...)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.448 secunde