Pensionară apelată de escroci: "Fiica dumneavoastră are nevoie de bani"

259
Pensionară apelată de escroci:
Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 83 de ani, din localitatea Schitu, cu privire la faptul că a fost apelată cu o zi mai devreme, în jurul orei 22.00, pe telefonul fix, de către un bărbat care i-a adus la cunoștință faptul că fiica sa, care se află în Italia, ar fi suferit un accident, iar pentru a o ajuta are nevoie de o sumă de bani.


Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat organele de poliție. Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă pentru identificarea autorului, depistării acestuia și tragerea lui la răspundere penală.


"Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în niciun caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală. Se recomandă ca în astfel de cazuri să se apeleze imediat la 112, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier", recomandă polițiștii constănțeni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.309 secunde