Percheziții de amploare în media. Descinderi la 35 de firme

228
1
Percheziții de amploare în media. Descinderi la 35 de firme - mascatidescinderi31-1431932789.jpg

Articole recomandate

Percheziții de amploare în această dimineață într-un dosar desprins din dosarul "Mediafax". Sunt vizate 35 de firme cu activități de tip media.


Potrivit unui comunicat al Parchetului General, procurorii efectuează cercetări într-un dosar penal având ca obiect evaziune fiscală și rambursare ilegală de TVA, cauză în care documentarea faptelor a vizat derularea de cercetări în baza informațiilor furnizate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală.

În circuitul infracțional sunt angrenate 35 de societăți comerciale românești, cu implicare în "activități de tip media", prin care s-au stabilit, de către reprezentanții acestora, impozite, taxe și contribuții, având drept rezultat obținerea fără drept a unor sume sau restituiri de la bugetul general consolidat al statului.

Activitățile cu caracter infracțional s-au derulat în perioada aprilie 2012 — martie 2014, existând indicii de săvârșire a faptelor de către mai multe societăți comerciale cu obiect de activitate similar. Prejudiciul estimat se cifrează la valoarea de 12.300.000 lei. În cadrul anchetei, procurorii au beneficiat de suportul tehnic și informativ al Serviciului Român de Informații.

La acțiune participă efective din cadrul unităților centrale și teritoriale ale Inspectoratului General al Poliției Române, cu suportul de specialitate al Direcției de Investigare a Criminalității Economice din IGPR, cu sprijinul unor echipe de intervenție din cadrul SIIAS și a doi specialiști criminaliști, scrie Agerpres.



Comentează știrea

catalin
19 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.041 secunde