Percheziții de amploare. Sediile mai multor instituții publice, în vizorul procurorilor

167
Percheziții de amploare. Sediile mai multor instituții publice, în vizorul procurorilor - lala1437637481-1441695691.jpg
Percheziții au loc, în această dimineață, în București și alte cinci județe, la sediile mai multor instituții publice, dar și la casele unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. Au loc percheziții și la Prefectura Vaslui și la sediile a trei primării din județ.

Vizat de anchetă ar fi președintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, și Constantin Constantinescu, primarul Municipiului Bârlad, dar și primarul din Huși, Ioan Ciupilan.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări în două cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise în perioada 2011-2015, informează un comunicat de presă.

În cursul zilei de 08 septembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 62 locații situate în municipiul București și alte 5 județe, dintre care 5 sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, informează realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5665 secunde