Percheziții în stațiunea Mamaia. Italian, arestat pentru trafic de droguri

248
Percheziții în stațiunea Mamaia.  Italian, arestat pentru trafic de droguri - perchezitii4-1525278482.jpg
La data de 28 aprilie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanța, au efectuat o percheziție într-un complex din stațiunea Mamaia, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc.

Percheziția a fost efectuată la o locuință închiriată de cetățeni italieni, pe perioada minivacanței de 1 Mai, în zona stațiunii Mamaia. În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate 204 de comprimate Ecstasy, 15,8 grame de cocaină, 17,9 grame MDMA substanță cristalizată, 88,5 grame ketamină, un gram de muguri de cannabis și un cântar electronic de precizie, precum și 21.387 de lei și 5.145 de euro.

Drept urmare, 10 persoane au fost conduse la sediul DIICOT- S.T. Constanța, pentru audieri, una dintre acestea fiind reținută pentru 24 de ore. Ulterior, față de persoana reținută a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, alte cinci persoane fiind cercetate pentru deținere în mod ilicit de droguri de risc și de mare risc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8774 secunde