Percheziții într-un dosar penal de înșelăciune și uz de fals

168
Percheziții într-un dosar penal de înșelăciune și uz de fals - noi-perchezitii-1717094601.jpg

Articole de la același autor

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, la data de 30 mai, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico-Financiare Constanța, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat cinci percheziții domiciliare.

Acțiunile au avut loc în municipiul București și județul Timiș, într-un dosar penal de înșelăciune și uz de fals.

Potrivit cercetărilor, o societate comercială din București, cu spațiu de depozitare în județul Constanța, a încheiat un contract de vânzare-cumpărare cu o firmă din județul Timiș pentru livrarea a 1.829 de panouri fotovoltaice, în valoare de aproximativ 880.000 de lei. Societatea din Timiș a plătit în avans 300.000 de lei pentru achiziționarea bunurilor respective, folosind un ordin de plată falsificat.

Ulterior, firma din Timiș nu a achitat restul sumei și a comercializat panourile fotovoltaice către alte două societăți din același județ la un preț sub cel de achiziție.

În cadrul acestei acțiuni, urmează să fie pus în executare un mandat de aducere. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4883 secunde