PERCHEZIȚII LA CERNAVODĂ. Trei bărbați au fost reținuți pentru trafic de droguri

274
PERCHEZIȚII LA CERNAVODĂ. Trei bărbați au fost reținuți pentru trafic de droguri - xperchezitiicernavoda-1677573381.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Ialomița împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomița au efectuat patru percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Față de trei bărbați, a fost dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță.

Luni, 27 februarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomița, au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în orașul Cernavodă.

„Din cercetări a reieșit că, mai multe persoane ar fi constituit un grup infracțional organizat, desfășurând activități de deținere, transport și vânzare de droguri de risc și produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în județele Constanța și Ialomița. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 3 telefoane mobile, 5 grame de substanțe susceptibile a fi psihotrope (cannabis), un mărunțitor mecanic, precum și 11.530 de lei și 240 de euro”, au transmis polițiștii ialomițeni.

Trei bărbați au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea fără drept de operațiuni, cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Persoanele reținute urmează să fie prezentate judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Ialomița, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanța. Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1866 secunde