Percheziții la Complexul Studențesc din Timișoara. 15 tineri, printre care și viitori medici și farmaciști, ridicați de DIICOT

357
Percheziții la Complexul Studențesc din Timișoara. 15 tineri, printre care și viitori medici și farmaciști, ridicați de DIICOT - taiat-1698863318.jpg

Articole de la același autor

Au fost percheziții, miercuri dimineața, în Timiș. Procurorii DIICOT au descins în locuințele a 15 studenți, români și străini. Tinerii sunt bănuiți că vindeau droguri în Complextul Studențesc din Timișoara. Din rețeaua care funcționa deja de aproape 3 ani făceau parte și studenți la Medicină și Farmacie, scrie Opinia Timișoarei.


Perchezițiile, 15 la număr, au avut loc atât în zona complexului studențesc din Timișoara, cât și în comunele Giroc și Variaș. "S-a reţinut că, începând cu anul 2021, o rețea, formată din cetățeni români și străini (tunisieni, înmatriculați la studii superioare în România), ar fi comercializat direct sau prin intermediari droguri de risc și mare risc (canabis, cocaină, ecstasy, 3-CMC, amfetamină, ketamină, LSD), pentru sume cuprinse între 100 și 1.000 de lei", transmit procurorii DIICOT.


Cei 15 studenți, bănuiți că vindeau stupefiante în zona Complexului Studențesc din Timișoara, au fost duși la audieri.


"Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor din cadrul serviciilor de combatere a criminalității organizate Arad și Caraș-Severin și Serviciului Criminalistic – Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Glad Voievod Timișoara", transmit reprezentanții DIICOT Timișoara.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4093 secunde