Percheziţii la Constanţa, într-un dosar de furturi din trenurile care transportau mărfuri în Portul Constanța

191
Percheziţii la Constanţa, într-un dosar de furturi din trenurile care transportau mărfuri în Portul Constanța - x-perchezitii-1706877803.jpg

Articole de la același autor

La data de 1 februarie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția Port, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.


Din cercetările efectuate în dosar a reieșit că, în perioada iulie 2023 – ianuarie 2024, acesta ar fi sustras, împreună cu alți 8 bărbați, peste 77.000 de kilograme de cereale și cărbuni din trenurile care transportau mărfuri în Portul Constanța.


Prejudiciul total este de 120.000 de lei.


Cu ocazia efectuării percheziției, au fost ridicate obiecte cu valoare probatorie și a fost recuperată o parte din bunurile sustrase.


Dintre cei nouă bărbați bănuiți de comiterea faptei, cinci au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, ceilalți patru nefiind identificați la domiciliu.


Ulterior, persoanele reținute au fost conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Astăzi, vor fi prezentate procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.


La acțiune au participat și polițiști din cadrul poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipial de Investigații Criminale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7472 secunde