Şef de Consiliu Judeţean, vizat de percheziţii DNA! Suspiciuni de luare de mită

195
Şef de Consiliu Judeţean, vizat de percheziţii DNA! Suspiciuni de luare de mită - image20170412217113720sediuldna-1706771576.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DNA efectuează, în această dimineață, 16 percheziții la domiciliul președintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, și la membri ai familiei acestuia.



Dumitrescu ar fi suspectat de luare de mită și fals în declarații, alături de alte persoane. 


Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, vizat, joi, de percheziţii ale procurorilor DNA, confirmă acţiunea anchetatorilor şi spune că va colabora cu aceştia şi nu se va ascunde în spatele niciunei funcţii politice sau administrative.

"În urma speculaţiilor apărute public, vreau să fac următoarele precizări: Pun la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele de care au nevoie. Colaborez cu instituţiile statului pentru a lămuri cât mai repede această situaţie. Nu mă voi ascunde în spatele vreunei funcţii politice sau administrative. În momentul în care se va finaliza această fază a anchetei, voi comunica transparent opiniei publice despre cele întâmplate. Nu am nimic de ascuns", a scris Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5768 secunde