PERCHEZIȚII la evazioniștii de fier vechi

173
PERCHEZIȚII la evazioniștii de fier vechi - 26februarieperchezitiifiervechi-1393401495.jpg

Articole de la același autor

În cursul acestei zile, polițiștii din Prahova efectuează 30 de percheziții, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală în domeniul achiziției și comercializării de materiale feroase și neferoase și spălare de bani, precum și la sediile unor societăți comerciale și puncte de lucru ale acestora.


Polițiștii de investigare a fraudelor din cadrul IPJ Prahova, împreună cu polițiști de investigații criminale, poliție rutieră și ordine publică efectuează 30 de percheziții, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală în domeniul achiziției și comercializării de materiale feroase și neferoase și spălare de bani, precum și la sediile unor societăți comerciale și puncte de lucru ale acestora.


Perchezițiile au loc în județele Prahova, Giurgiu, Constanța și Brașov, precum și în municipiul București. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este estimat la cinci milioane de euro. Polițiștii urmăresc depistarea a 15 persoane bănuite în cauză, care la finalizarea perchezițiilor vor fi conduse la sediul IPJ Prahova, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3408 secunde