Fără "valoare" în fața magistraților

Permis de conducere anulat pentru șoferul care a sfidat Poliția și a blocat bulevardul Tomis

51750
21
"Valoarea" și tupeul nu te ajută în orice situație. Este lecția pe care a primit-o Marcel Răducan, șoferul teribilist care a intrat cu mașina printre turiști, în Satul de Vacanță. Același șofer și-a permis aroganța de a bloca traficul pe bulevardul Tomis pentru a-și cumpăra țigări, deși în spate se afla o mașină a Poliției. Aceste fapte l-au costat pe șofer, care s-a ales cu permisul de conducere anulat, după ce a recidivat în repetate rânduri, fiind condamnat de Judecătoria Constanța, la trei ani de închisoare cu suspendare, în anul 2010.

Condamnat la 3 ani de închisoare

În anul 2009, Marcel Răducan a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism, cu toate că avea permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit un dosar penal și a fost trimis în judecată, fiind cercetat pentru infracțiuni privind circulația pe drumurile publice. Dosarul a fost înregistrat pe data de 5 noiembrie 2009, iar în 2 iulie 2010 a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, decizia rămânând definitivă în 2011. "În baza art. 81 C.pen. suspendă condiționat executarea pedepsei închisorii aplicată prin prezenta inculpatului, pe durata termenului de încercare de 5 ani, care se socotește de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri", se arată în decizia Judecătoriei Constanța.

Pieton pentru minim 1 an

În termenul de încercare, șoferul teribilist a reușit să-și recapete permisul pentru a face din nou "prăpăd". Cu toate că se afla în perioada de încercare, de 5 ani, Marcel Răducan a postat, la începutul lunii august, pe rețelele de socializare, o poză în care se lăuda cu isprava sa. Aflându-se la volanul unui Audi Q7, a intrat cu mașina pe podulețul pietonal din Satul de Vacanță, făcându-și loc printre zecile de turiști și copii, pentru a ajunge la terasa pe care o deține, spune el, în Satul de Vacanță. Șoferul a fost identificat și sancționat de polițiști, însă asta nu avea să-l potolească.

La doar câteva zile, bărbatul a fost surprins de un constănțean, după ce a blocat traficul oprind pe mijlocul bulevardului Tomis pentru a-și rezolva treburi personale. Deși chiar în spatele său se afla o autospecială de Poliție, asta nu l-a împiedicat să meargă și să-și cumpere țigări de la un magazin din zonă, în tot acest timp agenții de ordine publică așteptând că șoferul să revină și să plece, fără a solicita ajutorul colegilor de la Serviciul Rutier.

Potrivit oamenilor legii, Marcel Răducanu nu va avea dreptul de a se înscrie la examenul pentru obținerea permisului de conducere, pentru cel puțin 12 luni. 

Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
mr. Anaconda
25 august 2016
soferi nesimtiti

Ce moaca de BOU are..................................

Cascaval
25 august 2016
Incompetenta

Ăsta-i produsul toleranței exagerate a magistraților care vor salarii mari , alți idioți

RaduAndrei
25 august 2016
Retard

Un cocalar dupa moaca si muschi umflati cu pompa.O moaca si o tunsoare de idiot care nu are nici un pic de educatie,produsul a 25 de ani de capitalism sud-american.imi e greata asta intr-o tara civilizata statea dupa gratii la munca silnica pana ii venea mintea la cap.

relu
25 august 2016
e@b.ro

Nu e doar moaca, e bou de-a binelea, cu totul.

Palaz
25 august 2016
La puscarie cu penalii astia !

O labă tristă! :-)

boc
25 august 2016
La puscărie cu cioara borata

Ce legi de kkt...intr-o tara normală cioara borata ar fi înfundat pușcăria.

o
25 august 2016
pla

Cioara agresiva borata, daca era maresalul Antonescu acum asta era la cariera de piatra.

Faruk
25 august 2016
Marcelino

Ce ai facut ma lake :))) nu mai esti smecher la volan? Nu mai faci liveuri pe facebook sa vada lumea cat de smecher esti tu? Tu si brigada ta de tatuati.

vali
25 august 2016
cap de porc

A cacati pe voi dar in secret, îl admirați.. Îl doare la pula pe el. Vina exclusivă este a magistraților labagii ca asta eate liber. Daca ați fi in fata lui, v ati pisa pe voi, așa ca nu mai spălați varza pe net si recunoaște ti care este sursa problemelor:corupția, guvernul, justiția..aa...si NOI

jiji
25 august 2016
?

Eu tot nu cred ca a ramas fara permis.Echipajul de politie care era in spatele lui cand a oprit la tigari nu s-a deranjat sa se dea jos din masina asa ca eu cred ca nimeni nu i-a luat permisul.Boicotati restaurantul cocalarului si gata!

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6578 secunde