Peste 100 de jandarmi constănțeni asigură ordinea la meciul Viitorului

179
Peste  100 de jandarmi constănțeni asigură ordinea  la meciul Viitorului - jandarmi-1524156203.jpg
Aproximativ 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor ce vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și FCSB, din cadrul play-off-ului Ligii I. Partida se dispută, sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 20.45, pe stadionul central al Complexului Academiei "Hagi" de la Ovidiu.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30, iar pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanța recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces. De asemenea, oamenii legii solicită atât suporterilor, cât și cetățenilor, să manifeste înțelegere față de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej și să răspundă indicațiilor forțelor de ordine, pentru ca această competiție să se desfășoare în condiții optime de siguranță.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.855 secunde