Înfrângere pentru FC Viitorul, acasă, în duelul cu CFR Cluj

144
Înfrângere pentru FC Viitorul, acasă, în duelul cu CFR Cluj - fcviitorul-1523876006.jpg

Articole de la același autor

CFR Cluj a învins-o pe FC Viitorul Constanța cu scorul de 2-1 (2-0), duminică seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.


Ardelenii, care au urcat pe primul loc în clasament, cel puțin pentru moment, au marcat ambele goluri în prima jumătate de oră a partidei, prin francezul Billel Omrani (11) și Ciprian Deac (25).


Campioana a pus presiune în ultima parte a meciului și a reușit să înscrie prin Ianis Hagi (85), după ce portarul Arlauskis a respins șutul său din penalty. Lovitura de pedeapsă a fost acordată în urma unui henț comis de fundașul Kevin Boli (ex-FC Viitorul).


FC Viitorul venea după trei etape fără înfrângere, un egal și două victorii. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi nu mai pierduse acasă de zece etape (7 victorii, 3 egaluri).


CFR venea după trei egaluri consecutive. Echipa clujeană e neînvinsă de nouă etape (5 victorii, 4 egaluri). În sezonul regulat fiecare echipă a câștigat meciul de acasă, CFR cu 2-0, iar Viitorul cu 1-0.


FC Viitorul Constanța - CFR 1907 Cluj 1-2 (0-2), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu
Au marcat: Ianis Hagi (85), respectiv Abdel Billel Omrani (11), Ciprian Deac (25).


Ianis Hagi a ratat un penalty în min. 85 (a apărat Giedrius Arlauskis).


Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenți: Valentin Avram (București), Ciprian Florin Danșa (Satu Mare); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (București)


Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Viorel Ilinca (Pitești) - LPF.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2241 secunde