Peste 220 de jandarmi de la Gruparea Mobilă „Tomis”, la datorie de Bobotează

226
Peste 220 de jandarmi de la Gruparea Mobilă „Tomis”, la datorie de Bobotează - xjandarmiboboteaza-1672914839.jpg
Vineri, 6 ianuarie, peste 220 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanța vor asigura măsuri de ordine publică în municipiul Constanța pentru desfăşurarea în bune condiţii a manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătorirea Botezului Domnului (Boboteaza).

Astfel, jandarmii vor fi prezenți la datorie pe timpul desfășurării slujbei la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, care va începe la ora 08.00, pe timpul procesiunii religioase organizate pe traseul Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel – Portul Tomis Constanța, unde va avea loc slujba de sfinţire a Agheasmei Mari, precum şi tradiţionala aruncare a crucilor în mare, începând cu ora 11.30.

De asemenea, în intervalul orar 11.00 - 14.00, traficul rutier va fi restricționat pe b-dul Elisabeta, strada Remus Opreanu și strada Marinei, între Poarta 1 Acces Port și Portul Tomis.

„Menționăm că, la asigurarea măsurilor de ordine publică, vor participa şi lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa şi Poliţei Locale Constanţa”, au transmis reprezentanții grupării.

andarmii recomandă cetăţenilor care vor participa la activităţile religioase organizate cu această ocazie, să respecte indicaţiile primite, să adopte un comportament civilizat și să evite crearea de aglomerări și busculade, să dea dovadă de înţelegere faţă de măsurile luate, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5158 secunde