Petrecere între prieteni, încheiată cu scandal și percheziții

416
Petrecere între prieteni, încheiată cu scandal și percheziții - perchezitii-1625770491.jpg
Un cuplu din Constanța a cerut sprijinul Poliției, reclamând că a fost agresat în propria casă. Cei doi au sesizat că în dimineața zilei de luni, 5 luni, două femei și doi bărbați au intrat peste ei în casă, au făcut scandal, au distrus mobila, au furat din lucruri și i-au agresat.

Sesizarea a ajuns în atenția polițiștilor de la Secția 2, care i-au identificat pe suspecți, aceștia având vârste între 35 și 43 de ani. Surse apropiate anchetei ne-au precizat că, inițial, agresorii au fost musafiri în casa victimelor. Cu toții s-au distrat, dar spre dimineață, după ce au consumat alcool, și-au adus aminte de neînțelegeri mai vechi, iar spiritele s-au încins.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii împotriva a două dintre persoanele implicate în scandal. De asemenea, au fost realizate două percheziții domiciliare, fiind găsite și ridicate o parte din bunurile furate.

Cei patru suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care au dispus măsura preventivă a controlului judiciar. Cei patru sunt anchetați pentru violență în familie, violare de domiciliu, distrugere și furt calificat. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4042 secunde