Petrecere între prieteni, încheiată cu scandal și percheziții

557
Petrecere între prieteni, încheiată cu scandal și percheziții - perchezitii-1625770491.jpg

Articole de la același autor

Un cuplu din Constanța a cerut sprijinul Poliției, reclamând că a fost agresat în propria casă. Cei doi au sesizat că în dimineața zilei de luni, 5 luni, două femei și doi bărbați au intrat peste ei în casă, au făcut scandal, au distrus mobila, au furat din lucruri și i-au agresat.

Sesizarea a ajuns în atenția polițiștilor de la Secția 2, care i-au identificat pe suspecți, aceștia având vârste între 35 și 43 de ani. Surse apropiate anchetei ne-au precizat că, inițial, agresorii au fost musafiri în casa victimelor. Cu toții s-au distrat, dar spre dimineață, după ce au consumat alcool, și-au adus aminte de neînțelegeri mai vechi, iar spiritele s-au încins.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii împotriva a două dintre persoanele implicate în scandal. De asemenea, au fost realizate două percheziții domiciliare, fiind găsite și ridicate o parte din bunurile furate.

Cei patru suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care au dispus măsura preventivă a controlului judiciar. Cei patru sunt anchetați pentru violență în familie, violare de domiciliu, distrugere și furt calificat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2327 secunde