PIETON lovit MORTAL, în Constanța. Șoferul a fugit de la locul accidentului

359
PIETON lovit MORTAL, în Constanța. Șoferul a fugit de la locul accidentului - 13februarieaccidentfugadelafatal-1392279706.jpg

Articole de la același autor

Un eveniment rutier nefericit a avut loc, aseară, în zona Casa de Cultură din municipiul Constanța, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. În jurul orei 22,00, Mădălin Zainea, de 30 de ani, din Constanța, conducea pe B-dul 1 Decembrie 1918, dinspre B-dul I. C. Brătianu către B-dul Tomis și ajungând apoi în intersecția cu strada I. Ghe. Duca, a accident un pieton care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. 


În urma accidentului, pietonul, Constantin Stanciu, de 60 de ani, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța, unde, în ciuda îngrijirilor medicale acordate, a decedat. 


Potrivit oamenilor legii, șoferul implicat în incident a părăsit locul accidentului, abandonându-și autoturismul. Ulterior, s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier Constanța - mai precis într-o oră! - și a declarat că a fugit pentru că s-a speriat. În prezent, el este anchetat penal. 


Oamenii legii și martorii spun că impactul în urma căruia și-a pierdut viața pietonul a fost foarte violent; drept dovadă, parbrizul a fost distrus, iar capota, îndoită. Trebuie precizat că trecerea de pietoni era la doar 50 de metri față de locul unde a avut loc accidentul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Ucigași cu sânge în... alcool!
Miercuri, 05 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Soveja
Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Stire din Actual : Teribil ACCIDENT RUTIER / 18 OAMENI AU MURIT
Pagina a fost generata in 0.4555 secunde