Plachetă de excelență de la LMP pentru un caporal sportiv de performanță

478

Articole de la același autor

Liga Militarilor Profesioniști a acordat caporalului Alexandru Bitanu, din cadrul Forțelor Navale Române, titlul de membru de onoare și o plachetă de excelență în semn de apreciere a performanțelor sale sportive. Inițiativa face parte din cadrul unui demers al LMP de promovare a sportului și a sportivilor de performanță din rândul militarilor.

„Caporalul Alexandru Bitanu se poate mândri cu un palmares impresionant. A cucerit trofee, titluri, medalii şi a urcat mândru pe podiumurile lumii reprezentând România. La finalul lunii octombrie, LMP a decis să îi acorde caporalului Bitanu titlul de membru de onoare, precum şi o plachetă de excelență în semn de apreciere şi recunoaştere a performanțelor sale sportive, dar şi pentru devotamentul demonstrat în slujba țării, ca militar profesionist. Dorim să îi transmitem camaradului nostru, şi pe această cale, că suntem mândri să îl avem alături”, au transmis reprezentanții ligii.

Caporalul Alexandru Bitanu este legitimat la Federația Română de Culturism și Fitness. Practică acest sport de 25 de ani, concurând în powerlifting și bodybuilding. Dintre premiile câștigate de-a lungul timpului, menționăm: locul III la Concursul Național „Fii Puternic, Fii Athletic” –Constanța - 2009; locul I Cupa Albatros - 2011; locul V la Concursul Național Fii Puternic, Fii Athletic Constanța - 2011; locul V la Concursul Național de Împins la Piept Power Gym Codlea - 2011; locul IV la Concursul National de Impins la Piept-Power Gym Codlea - 2013; locul V la Concursul Tiger Classic / Bodybuilding Classic Sibiu 2014; locul IV la Concursul Grand Prix Bench Press Sibiu 2014; locul IV la Concursul Bodybuilding Classic/ Grand Prix Pro Nutrition 2016; locul IV la Concursul Bodybuilding Cat. 80kg /Grand Prix Pro Nutrition 2016; semifinalist la Concursul Bodybuilding Classic/ Grand Prix Pro Nutrition 2018.

De asemenea, caporalul este arbitru IFBB/FRCF, are un master în body building și fitness și este instructor acreditat de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5499 secunde