Podul de la Agigea s-ar putea prăbuși

809
4
Podul de la Agigea s-ar putea prăbuși - podagigeabarjacanal946-1379936285.jpg

Articole de la același autor

Podul de la Agigea se va închide în perioada 1 octombrie - 30 noimebrie, a anunțat prefectul Constanței, Eugen Bola, după întâlnirea care a avut loc astăzi, la Prefectura Constanța, la care au participat și reprezentanți ai Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale și polițiști.

"Dacă nu se intervine urgent, riscăm prăbușirea podului Agigea", a subliniat prefectul Bola. Hobanele, care sunt vechi de 30 de ani, ruginite și uzate, trebuie înlocuite neapărat, pentru a asigura rezistența podului.

Comentează știrea

gabi
23 septembrie 2013
asfaltare Amzacea Pecineaga

Pentru Mangalia ar trebui sa asfalteze Amzacea Pecineaga DJ 392 care iese la 23 August. Costinestiul, 23 August ies mai bine pe acolo daca ar fi asfaltat. S-au sa faca alt pod care sa traverseze Canalul si un drum spre Teghirghiol. Sau trecem cu bacul....

Alessia
23 septembrie 2013
bătaie de joc

Știau de ani de zile că podul nu e în regulă și trebuie închis. De ce nu s-or fi gândit din timp la soluții alternative? Ca să-și bată joc de oameni? Cei din Agigea, Eforie sau Techirghiol vor parcurge 70-80km pentru a ajunge la Constanța. Bătaie de joc la adresa constănțenilor, asta este închiderea podului fără a se asigura o altă cale de traversare a canalului.

Rosca
24 septembrie 2013
pod Agigea

Daca tot nu v-ati gandit pana acum!Macar acum pentru atata populatie ce este legata cu munca sau scoala de orasul Constanta puteti pune un pod militar de urgenta care ar putea sa ajute.Noi ce vom face?Numai muncim,numai invatam ...putem muri de foame!!!!!!!!!!!

Catalin
24 septembrie 2013
Niste idioti

Sa termine odata podul care duce in port, cand vi dupa autostrada si dupa aia sa-l inchida pe asta. Se cearta ca escrocii ministerul transporturilor cu administratia portului care sa incasese bani prin taxare, si podul sta asa de o gramada de timp neterminat. Pentru cei care nu stiu, exista deja un pod care face legatura intre portul agigea si portul constanta, dar care din pacate este in lucru de foarte mult timp pentru ca avem niste imcapabili, escroci, care nu stiu cum sa mai fure si nu se ocupa de finalizarea podului. Asa nu am mai fii obligatii sa ocolim 100 de km. Din pacate noi le permitem sa isi bata joc de noi, pentru ca nu punem odata piciorul in prag sa le spunem "Ho, pana aici, de acum incolo o sa faceti cum spunem noi, ca avem vazut ce faceti voi daca va tinem fara lesa."

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4509 secunde