Poliţia caută noi victime ale preotului Visarion Alexa, după ce și alte femei s-au plâns pe rețelele sociale că au fost agresate: "La mine abuzul a fost viol"

158
1
Poliţia caută noi victime ale preotului Visarion Alexa, după ce și alte femei s-au plâns pe rețelele sociale că au fost agresate:

Articole recomandate

Preotul Visarion Alexa a fost nevoit să meargă astăzi la o altă secţie de poliţie decât cea de care aparţine pentru a semna controlul judiciar impus de instanţă.


Asta pentru că sediul de poliţie din localitatea giurgiuveană Joiţa era închis deoarece nu erau suficienţi poliţişti. Părintele a mers însă la o altă secţie de poliţie din Bolintin Vale, acolo unde a semnat controlul judiciar, scrie antena3.ro


Între timp, autorităţile fac demersuri pentru a identifica şi alte femei care au fost agresate sexual de preotul Visarion Alexa.

Pe reţelele de socializare au apărut mesaje ale unor femei care susţin că au fost şi ele, la rândul lor, victime ale părintelui, însă până în acest moment poliţiştii nu au primit alte plângeri. „La mine abuzul a fost viol”, acuza sub protecția anonimatului o altă femeie. Știrile PRO TV a încercat să ia legătură cu preotul, dar acesta nu a dorit să răspundă și i-a interzis inclusiv avocatei sale să discute cu presa.






Comentează știrea

io dixit
21 septembrie 2022
2 bile de otel

iubaret parintele. n-are preoteasa sa-l ,,aranjeze''?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5038 secunde