Poliția caută un șofer care a lovit doi pietoni minori, după care s-a făcut nevăzut! Victimele, la spital!

206
Poliția caută un șofer care a lovit doi pietoni minori, după care s-a făcut nevăzut! Victimele, la spital! - bigdsc8233-1650626000.jpg
Brigada Rutieră efectuează cercetări pentru identificarea unui şofer care a lovit joi doi pietoni minori în Sectorul 2 al Capitalei, după care a fugit de la locul accidentului, scrie Agerpres.

Cei doi minori au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"La data de 21.04.2022, în jurul orei 13,40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe o arteră din Sectorul 2. Din datele existente la acest moment, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Strada Ştefan Pascale, la intersecţia cu Strada Gimalău, a accidentat doi pietoni, iar după producerea evenimentului rutier a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea Poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului", se arată într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES de Brigada Rutieră.

Potrivit comunicatului, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului, precum şi pentru identificarea conducătorului autovehiculului de către Biroul Accidente cu Autori Necunoscuţi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4819 secunde